Káva „říznutá“ pivem

Koncept The Pub Cafe bude jen v některých restauracích. Za licenci se nic neplatí.
Středa
15.10.2008
Koncept samoobslužných restaurací The Pub se rozšiřuje. V některých místech přibývají i kavárny.
 

Restaurace, kde si hosté mohou načepovat u vlastní pípy, začínají být zřejmě konceptu originálních restaurací The Pub málo. Přichází proto s novým konceptem The Pub Cafe. „Koncept Cafe budujeme v restauracích, kde to dispozice prostor umožňuje. Je to doplňkový koncept, za který se neplatí licenční poplatky,“ řekl portálu FranchisingINFO.cz jeden z majitelů Martin Šampalík.

Zatím tři The Pub Cafe

Zatím jsou v provozu tři kavárny – v Plzni, Hradci Králové a Praze. „Prostory kavárny jsou od restaurací oddělené,“ doplnil Martin Šampalík. Do konce roku by měly vzniknout další dvě restaurace The Pub – v Liberci a Karlových Varech. V nich se zatím s kavárnami nepočítá. V přípravách je také The Pub v Ústí nad Labem.

Kafe táhne

Kavárenský byznys, zdá se, v Česku táhne. Od letošního ledna zde působí kavárenský gigant Starbucks. Do tří let chce svůj koncept McCaffe spustit v Česku také McDonald´s. Další expanzi chystají také sítě Emporio Cafe nebo Fornetti Caffé.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014