První ruský obchod s outdoorovým oblečením Bushman bude otevřený v Petrohradu.
Čtvrtek
20.09.2012
Česká značka outdoorového oblečení Bushman pokračuje v zahraničních aktivitách. Po Bulharsku se chystá do Rakouska.
 

Společnost Bushman v současnosti prodává v síti vlastních a franchisingových obchodů na území České republiky a Slovenska. Nedávno k této síti přidala také Bulharsko. Po úspěšném startu první značkové prodejny ve Varně připravuje otevření dalšího obchodu na jaře 2013 v hlavním městě Sofii.

Za svou další destinaci si Bushman vytyčil sousední metropoli Vídeň. „Již od 18. října tu zákazníci nakoupí oblečení BUSHMAN v nově postaveném obchodním centru G3,“ říká Jindřich Melichar, spolumajitel značky Bushman. Zároveň s Rakouskem se na konci října rozběhne také nové obchodní zastoupení v Německu. Zde bude značka Bushman zprvu prodávat prostřednictvím vlastního e-shopu.

O zastoupení na dalších velmi atraktivních a respektovaných trzích nyní probíhají jednání. S ruským obchodním partnerem byla uzavřena dohoda, na základě které se na jaře 2013 otevřou první dva značkové obchody na území Ruské federace. Úspěšně se rozvíjí spolupráce s obchodními partnery z JAR, kde by se značka ve stejné době měla objevit ve vybrané obchodní síti. Bushman dále intenzivně jedná také s obchodními partnery z USA a Číny.