NATURHOUSE expanduje na Slovensko

Obchody NATURHOUSE se již v listopadu objeví také na Slovensku
Čtvrtek
16.10.2008
První prodejnu s dietetickou poradnou otevře koncept původem ze Španělska v listopadu v západoslovenské Trnavě.
 

Po Českých Budějovicích si budou moci kontrolovat správnou výživu také na Slovensku. Franchisový koncept NATURHOUSE, který pochází ze Španělska, totiž chystá otevřít v Trnavě nedaleko Bratislavy svou první pobočku u našich východních sousedů. „V současné době probíhají stavební úpravy. Otevřít bychom měli v průběhu listopadu,“ potvrdil portálu FranchisingINFO.cz majitel franchisové master-licence pro Česko a Slovensko Jan Gonda.

Další nejpozději v lednu

NATURHOUSE otevřel svou první českou pobočku na začátku října v Českých Budějovicích. Další obchody plánuje otevřít nejpozději v lednu. „O koupi licence již projevilo zájem dalších více než deset potenciálních investorů. Nyní budou probíhat jednání s těmito kandidáty. Musíme být ve výběru velmi pečliví,“ uvedl Jan Gonda.

Licence za 300 euro

Vstupní poplatek za licenci do systému zájemce neplatí. Odvádí pouze roční poplatek 300 euro (asi 8000,- Kč). Celkové náklady na investici do obchodu, tedy na vybavení a první zásilku zboží, se pohybují do milionu korun. NATURHOUSE se zajímá o města od 20.000 obyvatel.