Společnost Manors Group působí v České republice od března 2012.
Úterý
16.10.2012
Investiční skupina Manors Group je další novinkou v Katalogu franchis. V Česku již komunikuje s prvními obchodními partnery.
 

Společnost Manors Group nabízí své služby dvěma typům klientů. Prvním z nich je profesionální investor, který hledá další možnosti, jak zvyšovat hodnotu svého finančního portfolia. Druhým je začínající investor, který pochází ze střední třídy, disponuje více než jedním bankovním účtem a chce své peníze co nejlépe zhodnotit. A právě tyto zákazníky v Česku hledá Manors Group. Zdejší trh totiž podle ředitele společnosti Alexeje Tichonova není stále obsazen.

S expanzí do České republiky začala v březnu letošního roku a i za tak krátkou dobu skupina získala několik partnerů. "Jsme dobří v tom, co děláme, a věříme, že se dokážeme uplatnit i zde. Každý, kdo splní naše kvalifikační podmínky, může začít s námi vydělávat peníze," informuje Tichonov.

Zájemce o získání franchisové licence musí projít speciálním výběrovým řízením. Pokud jej úspěšně absolvuje, nemá ještě vyhráno. Jednou z podmínek je totiž disponovat vlastním investičním účtem s minimálně 100 tisíci dolary (necelé dva miliony korun). Pobočku lze provozovat kdekoli, kde franchisant najde klientelu. "Může jít o velká i malá česká města. Například na Ukrajině máme kanceláře jak ve městě s více než jedním milionem lidí, tak na vesnici, kde jich žije pouhých tři sta," dodává Tichonov.