Mobilní bydlení na vzestupu

MARVEL hledá franchisové partnery v České republice ideálně v Praze, Západních, Jižních a Severních Čechách a na Slovensku.
Úterý
23.10.2012
Síť prodejen s mobilními domy MARVEL nadále expanduje. Nejpozději do jara chce otevřít další franchisovou pobočku.
 

Společnost v současnosti provozuje čtyři franchisové pobočky, a to v Sadové u Hradce Králové, Ostravě, Mukařově a nejnověji v Jindřichově Hradci, kde bylo nové franchisové prodejní centrum otevřeno 25. června 2012. "Do konce roku nebo nejpozději do jara příštího roku chceme zprovoznit ještě minimálně jednu novou franchisovou prodejnu," informuje Zdeněk Spáčil, jednatel společnosti MARVEL mobilní domy.

Vedle toho probíhají jednání s dalšími potenciálními franchisanty. V roce 2013 je zatím v plánu otevřít dvě franchisové pobočky. Firma si čím dál více angažuje také na Slovensku. Bude se například prezentovat na první slovenské franchisové konferenci, která se koná 8. listopadu v Pálffyho paláci v Bratislavě.

Pro příští rok se chystají novinky jak pro zákazníky, tak pro obchodní partnery. "Pracujeme na podstatných změnách v nadstandartních službách pro zákazníky, které chceme zavést na trhu jako první. Také plánujeme inovace v podpoře prodeje, které by mněly přinést našim franchisantům nové příležitosti a zajímavé zvýšení obratů," dodal Spáčil. Podrobnosti jsou ale podle něj zatím předmětem obchodního tajemství. Zveřejněny budou začátkem roku 2013.