Vedle domovské Moravy se chystá expanze do Čech

Novinkou Orange Academy je přípravný kurz ke státní maturitě z anglického jazyka. Speciálně vyškolení lektoři studenta připraví k maturitní zkoušce a ten má možnost si ji v rámci kurzu vyzkoušet.
pondělí
29.10.2012
Společnost Orange Academy se zabývá především pořádáním jazykových kurzů. Nyní je čerstvou novinkou v Katalogu franchis.
 

Orange Academy v současnosti provozuje již šest franchisových poboček. Nejnovější byla otevřena v září tohoto roku v Uherském Hradišti. V roce 2013 chce společnost pokračovat v otevírání dalších poboček, a to nejen na Moravě, ale plánováno je i rozšíření do Čech. "Momentálně se zaměřujeme na otevření poboček v malých a středních městech s počtem obyvatel od 3 do 30 tisíc po celé České republice," informuje Vendula Klemešová, manažerka jazykových kurzů Orange Academy.

Jednotlivé pobočky nabízí širokou škálu kurzů anglického a německého jazyka. Kromě kurzů pro veřejnost všech úrovní se lze domluvit také na individuální výuce. Ta probíhá pomocí unikátních licencovaných metod Effective English® a Effektives Deutsch®, díky kterým se studenti učí cizí jazyk až čtyřikrát rychleji, než za použití běžných metod. Společnost pořádá také firemní kurzy i letní kurzy pro děti.

Ideálním franchisantame Orange Academy by podle Klemešové měl mít velmi dobré organizační schopnosti, chuť učit se novým věcem a rozvíjet se. Samozřejmostí je výborná znalost anglického jazyka. Znalost německého jazyka není nutná, avšak je výhodou. "U franchisantů nepožadujeme pedagogické vzdělání, důležité jsou pro nás samotné jazykové schopnosti a chuť pracovat a dosáhnout nejlepších možných výsledků. Zkušenosti s výukou cizích jazyků jsou výhodou, ne však nutností," dodává Klemešová.