The PUB nabízí zavedené restaurace
Důvodem tohoto kroku však není fakt, že by se těmto restauracím nedařilo, ba naopak. Centrála řetězce provozuje v současné době čtyři vlastní restaurace, z nichž dvě jsou v Plzni a další v Praze a Karlových Varech. Celkem 10 provozoven, včetně těch zahraničních, je pak v rukách franchisantů. Vedle zajišťování provozní, technické a marketingové podpory v rámci franchisy se prioritou centrály stává v čím dál větší míře expanze na zahraniční trhy. Posilování role centrály coby servisní organizace a její rostoucí obchodní aktivity v zahraničí si žádají změnu strategie, a to i s ohledem na množství mateřských provozoven. A právě to je hlavním důvodem, proč společnost The PUB nabízí k převzetí vlastní restaurace v Plzni a Karlových Varech. Jedná se o zaběhnuté restaurace v atraktivních lokalitách s doloženou ekonomikou.
The PUB je unikátní gastronomický koncept, ve kterém dochází ke spojení jídla a pití s netradiční formou zábavy. Je synonymem zážitkové gastronomie - hosté těchto restaurací si sami načepují tankové pivo přímo u stolu a mohou se zapojit do online pivních her, které probíhají na velkoplošných projekcích. Přes dotykové panely objednávají jídlo, pití nebo přivolávají obsluhu. Součástí panelů je i jukebox s výběrem několika tisíc písniček, které lze přímo od stolu objednat.
Pilotní projekt tohoto konceptu byl spuštěn v Plzni již v roce 2005. Od roku 2006 je pak nabízen formou franchisy. V současné době čítá řetězec The PUB celkem 14 restaurací, z čehož 11 je na území celé České republiky, 2 v rakouské Vídni a 1 v německém Berlíně. V případě zahraničních provozoven se jedná o úspěšné pilotní projekty realizované na bázi master franchisy. Do konce tohoto roku bude otevřena nová restaurace v Praze a je plánována další expanze do zahraničí, též mimo Evropu.
Zobrazit v katalogu franšíz
PŘEČTI ČLÁNKY
„Franšízová síť kaváren CrossCafe umí pomoci těm, kteří chtějí začít kavárenský byznys,“ říká ředitel společnosti Mgr. David Štangler.
Vašek Hájek za tři roky, do kterých spadala éra covidu, stihl otevřít tři úspěšné franšízy Vosíme.cz. Proč uvěřil právě této pizze?
Chocafé je kavárna, kde proudí především belgická čokoláda. Co tento koncept nabízí franšízantům nám v rozhovoru přiblíží zakladatel značky Jan Novák.
Dva kamarádi Honza a Matěj postavili svůj koncept bistra na čerstvých těstovinách, které dovedou mimořádně rychle servírovat zákazníkovi. Nyní svůj nápad nabízí jako franšízu.
„Počty franšíz s vaflemi, palačinkami a lívanci rostou. Nyní cílíme na všechna krajská města“, říkají franšízoři Elvis Osmanović a Dino Pekez.
Nejčtenější
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Konopné potraviny, nápoje, CBD kapsle a kosmetika jsou stále žádanější. Za značku Cbweed nám příležitosti pro nové podnikatele přiblížil její franšízor Riccardo Ghibellini.
Je pro vás dětské oblečení téma, kterému se dovedete věnovat s nadšením? Právě takoví jsou franšízanti značky, která si na prodejnách umí vybudovat stálou klientelu.
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
Nejsilnější značky v oblasti franšízingu pro rok 2017 jsou KFC, Dunkin’ Donuts a McDonald’s.
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Subway vidí potenciál na benzinkách
a
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...