The PUB nabízí zavedené restaurace

V The PUB je o zábavu postaráno. Čepování tankového piva přímo u stolu, online pivní hry, elektronické objednávky jídla a jukebox na každém stole. To vše přináší tento zážitkový gastronomický koncept.
Úterý
06.11.2012
Gastronomický koncept hledá franchisanty pro zavedené pobočky v Plzni a Karlových Varech.
 

Důvodem tohoto kroku však není fakt, že by se těmto restauracím nedařilo, ba naopak. Centrála řetězce provozuje v současné době čtyři vlastní restaurace, z nichž dvě jsou v Plzni a další v Praze a Karlových Varech. Celkem 10 provozoven, včetně těch zahraničních, je pak v rukách franchisantů. Vedle zajišťování provozní, technické a marketingové podpory v rámci franchisy se prioritou centrály stává v čím dál větší míře expanze na zahraniční trhy. Posilování role centrály coby servisní organizace a její rostoucí obchodní aktivity v zahraničí si žádají změnu strategie, a to i s ohledem na množství mateřských provozoven. A právě to je hlavním důvodem, proč společnost The PUB nabízí k převzetí vlastní restaurace v Plzni a Karlových Varech. Jedná se o zaběhnuté restaurace v atraktivních lokalitách s doloženou ekonomikou.

The PUB je unikátní gastronomický koncept, ve kterém dochází ke spojení jídla a pití s netradiční formou zábavy. Je synonymem zážitkové gastronomie - hosté těchto restaurací si sami načepují tankové pivo přímo u stolu a mohou se zapojit do online pivních her, které probíhají na velkoplošných projekcích. Přes dotykové panely objednávají jídlo, pití nebo přivolávají obsluhu. Součástí panelů je i jukebox s výběrem několika tisíc písniček, které lze přímo od stolu objednat.

Pilotní projekt tohoto konceptu byl spuštěn v Plzni již v roce 2005. Od roku 2006 je pak nabízen formou franchisy. V současné době čítá řetězec The PUB celkem 14 restaurací, z čehož 11 je na území celé České republiky, 2 v rakouské Vídni a 1 v německém Berlíně. V případě zahraničních provozoven se jedná o úspěšné pilotní projekty realizované na bázi master franchisy. Do konce tohoto roku bude otevřena nová restaurace v Praze a je plánována další expanze do zahraničí, též mimo Evropu.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014