Značka CIPO & BAXX je rozšířená po celém světě. Její kolekce mohou zákazníci najít v Evropě, USA i Austrálii.
Pátek
14.12.2012
Nová příležitost pro české podnikatele. Oděvní značka CIPO & BAXX míří do Česka.
 

Společnost Yilba Tekstil, která je majitelem značky CIPO & BAXX, proto hledá v České republice franchisové partnery. Spolupráci nabízí ve formě samostatného provozu značkové prodejny. Další možností pak je prodej kolekce v multibrandovém obchodě, kde by franchisant nabízel oblečení CIPO & BAXX spolu s ostatními značkami. Firma chce rozšířit prodej po celé ČR. Jednu provozovnu již můžeme najít v Karlových Varech, v Olomouci pak zboží této značky nalezneme v multibrandovém obchodě Strada.

Módní značka CIPO & BAXX vznikla v roce 1996 a díky svému konceptu extravagantních modelů si získala velkou oblibu. Kolekce je určena především pro lidi, kteří jsou sebevědomí, zvýrazňují svou osobnost a nebojí se ukázat svou individuálnost živými barvami. CIPO & BAXX působí už v zemích jako Rusko, Německo, Austrálie, USA, Polsko a od minulého roku také na Slovensku.

Yilba Tekstil nabízí franchisovým partnerům veškeré zařízení prodejny a také marketingovou podporu ať už reklamou na billboardech či časopisech, tak sponzoringem na koncertech. Při spolupráci si firma neúčtuje žádné poplatky ani žádné provize z obratu. Výše investice závisí na velikosti a umístění obchodu. Doporučená velikost prodejny je 50 m2 ve městě nad 100 tisíc obyvatel.