Pizza Mizza mezi Superbrands

Na českém trhu můžeme momentálně najít dvě provozovny konceptu Pizza Mizza, a to v pražském obchodním centru Chodov a ostravském Avion Shopping Parku.
Čtvrtek
27.12.2012
V rámci programu Slovak Superbrands Award získala prestižní ocenění i franchisová síť pizzerií.
 

Společnost GastroNet, která je provozovatelem řetězce Pizza Mizza, získala ocenění pro nejlepší značky slovenských firem. Titul Superbrands je udělován nejlepším značkám na trhu. První ocenění byla na slovenském trhu předána v roce 2006. Od té doby ji získalo 36 slovenských značek, které byly vybrány ze zhruba 1200 kandidátů. V letošním roce byla Pizza Mizza vybrána ze seznamu přibližně 800 značek, který sestavila agentura GfK.

Jak v dopise oznamujícím zisk ceny Superbrands píše CEO Slovak Superbrands András Wiszkidenzsky, cílem tohoto projektu je posílit pozici a prestiž oceněných značek. Zisk této ceny přináší firmám, které ji získaly, další výhody a možnosti. Cena se tak může stát součástí podnikové a marketingové komunikace.

Gastronomický koncept Pizza Mizza vznikl v roce 2003 na Slovensku. První restaurace byla otevřena v roce 2004 v Bratislavě. V zájmu rozvoje značky expanduje společnost také do velkých obchodních center jako restaurace typu fast food. V souvislosti s tím vytvořila Pizza Mizza v roce 2010 nový gastronomický koncept na bázi lehké italské kuchyně pod názvem Pizza Mizza EXPRES.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014