INSIA otevřela loni nové pobočky v Itálii, Polsku a Maďarsku. V ČR a SR úspěšně rozvíjí i franchising.
pondělí
21.01.2013
INSIA zažila úspěšný rok. V posledním čtvrtletí rostly příjmy z provizí a objemu produkce až o 57%.
 

Společné výnosy z provizí skupiny INSIA a jejího strategického partnera, společnosti Marsh, v minulém roce v České republice přesáhly podle předběžných údajů 700 milionů Kč. INSII se podařilo v samotném 4. čtvrtletí dosáhnout 57% růstu příjmů z provizí a objemu produkce. Firma také loni zaznamenala opětovný růst členů, který překročil hranici 1300 aktivních partnerů. Podařilo se jí také otevřít pobočky v Itálii, Polsku a Maďarsku.

Ačkoli jsme stále svědky stagnace trhu, předběžné výsledky podle předsedy představenstva INSIA Petra Marka ukazují, že firma má zvolenou správnou strategii. „Růst, kterého INSIA dosáhla i přes stagnaci trhu v uplynulém roce, nadále potvrzuje správnost naší vize ideálního a svobodného podnikatelského prostředí, které zajišťujeme všem členům sítě,“ říká Marek.

INSIA zároveň koncem roku získala 100 % podílu v IT firmě Kyberie, jejíž tým vyvíjí již od roku 2000 on-line software pro práci makléřů YETI, a stala se tak jedinečným technologickým centrem mezinárodní sítě makléřů. Právě tento systém je páteří sítě INSIA a má podle vyjádření společnosti významný podíl na jejím úspěchu.