Pracuj a studuj v CrossCafe

CrossCafe má v současné době 13 franchisových poboček. Z toho už 6 provozuje v Praze.
Středa
23.01.2013
CrossCafe otevřelo 2 pobočky. Přichází s novými prvky pro studenty.
 

Kavárenská síť CrossCafe si uvědomuje, že její prostředí vyhledávají i zákazníci z řad studentů a byznysmenů, kteří je často využívají pro obchodní schůzky. Právě těmto skupinám vyšel řetězec vstříc a myslel na ně při zavádění nových designových prvků do svých provozoven. V nově otevřených franchisových kavárnách tak zákazníci naleznou pracovní stůl, který je vybaven zásuvkami a lampičkami.

Dvě nové kavárny společnost otevřela na konci loňského roku v Praze. První se nachází v nákupním centru Metropole Zličín, druhou pak najdeme v Nákupní Galerii Atrium na pražském Karlově náměstí. Jedná se o pátou a šestou provozovnu v Praze, celkově již třináctou kavárnu českého franchisového konceptu na tuzemském trhu.

CrossCafe dále připravuje dvě novinky týkající se způsobu vystavení zboží a prezentace nabídky. Vývoj nových designových i funkčních prvků připravuje i financuje sám franchisor, tedy společnost CrossCafe original. Na realizaci nové kavárny pak spolupracuje s franchisantem, kterému navrhuje vhodné řešení interiéru. Kompletní náklady na stavbu kavárny hradí sám franchisant. Při obnově smlouvy, která je uzavírána na 10 let, CrossCafe s franchisantem probere potřebné změny na obnovení licence. Do té doby není franchisant povinen interiér upravovat.

Plzeňské CrossCafe společně s novými designovými prvky připravuje pro letošní rok i otevírání nových kaváren. Rozšiřování sítě bude probíhat opět formou franchisingu. Nové kavárny by se tento rok měly objevit na dalších místech v Praze, Plzni a také v Hradci Králové. Síť CrossCafe doporučuje pro kavárny místo ve městě s minimálně 25 tisíci obyvateli, na frekventovaném místě a dobře viditelné. Výhodou je, když bude poblíž škola, úřad nebo kanceláře.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014