Vláčky pojedou za hranice

Restaurace Výtopna je obsluhována modelovými vláčky, které brázdí 400 metrovou trať. Vláčky nápoje přivezou přímo až ke stolu.
Úterý
29.01.2013
Výtopnu už můžete navštívit na 5 místech v ČR. Další by měly přibýt i v zahraničí.
 

Koncept restaurací Výtopna, kde jsou zákazníci obsluhováni vláčky, chce zamířit za hranice. Společnost Efef, která je majitelem franchisové sítě Výtopna, zaznamenává poptávku po jejích franchisových licencích převážně ze zahraničí. V tuzemsku se jí podařilo loni otevřít 2 pobočky.

Nově otevřená Výtopna Café v Ostravě se ze začátku potýkala s malým zájmem. Problém vidí jednatel společnosti Efef Petr Fridrich ve špatné marketingové komunikaci obchodního centra Nová Karolina, kde se pobočka nachází. V současnosti už dle něj nabrala správný směr a začíná se jí dařit. Druhá Výtopna byla otevřena opět v Brně, kde už jsou dvě.

„O naší franchisu Výtopna zájem je, a to převážně od zahraničních investorů. Mám radost z toho, že se ozývají sami,“ říká Fridrich s tím, že v poslední době jej potěšil zájemce například z Ázerbájdžánu. V současné době je provozováno 5 poboček v České republice, z toho 4 formou franchisy.

Společnost připravuje pro letošní rok další novinky. Pro franchisanty vyvíjí vlastní CRM systém a pracuje na výrobě vlastních modelací v kolejišti pomocí 3D tisku. O inovace nebudou ochuzeni ani zákazníci. Pro děti bude Výtopna vařit jídla, která budou vláčky vozit přímo na stůl. Dospělí si mohou nechat zajet vlak do modelové likérky, která jim automaticky naplní vybraný drink.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014