Počáteční investice do konceptu Creative Point se pohybují od 250 tisíc korun. Investice se stanovuje dle umístění a velikosti prostor.
pondělí
04.02.2013
Bematech rozšiřuje Creative Point do Zlína. Obstarává regiony v Česku i na Slovensku.
 

Výrobce dekorativní stínící techniky Bematech rozšířil svou síť Creative Point do dalšího moravského města. Stávající franchisant, který provozuje pobočky v Praze a Brně, otevřel další obchod ve Zlíně. Prodejny této značky tak můžeme najít již v 5 městech, a to v Praze, Brně, Plzni, Zlíně a slovenské Žilině.

Společnost i nadále hledá partnery, kteří by pokračovali v rozšiřování konceptu Creative Point. V březnu se Bematech chystá na veletrh Franchise meeting point do Brna, jehož mediálním partnerem je i portál Franchising.cz. Zde očekává, že získá další zájemce o franchisovou licenci.

Firma zažila loni z hlediska obratu rekordní rok. Podařilo se jí uspět mezi tvrdými konkurenty, zejména z Rakouska a Holandska. „Každý rok se snažíme o něco nového, snažíme se rozšiřovat výrobu a stávající kolekce,“ řekl Petr Kříž z firmy Bematech s tím, že letos firma plánuje rozšíření výroby, hlavně z hlediska zavádění nových technologií a automatizace.