V současnosti najdeme 3 bary Nude Fresh & Juicy pouze v Praze. Firma je chce rozšířit formou franchisy i do dalších regionů v ČR.
Čtvrtek
07.02.2013
Firma Nude Juice and Smoothie se rozhodla expandovat se svými juice bary. Zvolila si k tomu franchisu.
 

Společnost Nude Juice and Smoothie hledá vhodné franchisanty, aby mohla dále rozšiřovat koncept juice barů s názvem Nude Fresh & Juicy. Zájemcům o franchisu nabízí firma čtyři možnosti spolupráce. Podnikatel může získat franchisu na zcela nový juice bar, či si ji přidat ke stávajícímu provozu svého juice baru. Další variantou je zapojení se do systému internetového prodeje džusů přes e-shop. Poslední možnost představuje odkoupení stávajícího baru.

Na konci loňského roku představila společnost první specializovaný e-shop pod názvem drinkfresh.cz. Zákazníci si zde mohou vybírat fresh produkty Nude Fresh & Juicy doplněné o nabídku ovoce a zeleniny s možností doručení zdarma. Aktivně v současné době provozuje firma 3 juice bary Nude Fresh & Juicy v Praze. Jednu pobočku v Praze byla nucena zavřít kvůli špatnému rozvoji. „Byli jsme nuceni uzavřít problémovou lokalitu v centru Prahy, první lokalita Nude Fresh & Juicy v OC Atrium Flóra nebyla šťastně vybrána a tato skutečnost nám bohužel neumožnila rychlý rozvoj. Na vlastní kůži jsme si tak potvrdili, že správný výběr lokality je klíčem k úspěchu,“ vysvětluje jednatel společnosti Přemysl Hejda.

Tajemství receptur

Bary Nude Fresh & Juicy nabízí především čerstvé 100% ovocné a zeleninové džusy, ovocné koktejly tzv. Smoothies a ovocné saláty. Hlavní nabídku doplňují vody a energetické nápoje. „„Používáme výhradně vlastní receptury a snažíme se přizpůsobit co nejvíce chuti zákazníků. Všechny nápoje jsou připravovány přímo před zraky zákazníků,“ říká Přemysl Hejda s tím, že ovoce a zelenina jsou před zpracováním uchovávány v chlazeném stavu, což zaručí čerstvost a kvalitu nápojů.

Franchisant by si měl na licenci připravit 99 tisíc korun. Celková investice se pohybuje dle varianty franchisy, kterou si zájemce vybere. Pokud by si vybral franchisu na nový juice bar, náklady se pohybují mezi 1 až 1,5 miliony korun. Podíl vlastního kapitálu musí být 25 % z celkové výše investice. Provozovna by měla být o ploše 15 až 100 m2 v závislosti na výběru lokality.