Centra 2plus2 Škola matematiky nabízí výuku matematiky pro studenty ve věku od 3 do 19 let.
Úterý
12.02.2013
Z Polska přicházejí centra výuky 2plus2 Škola matematiky. Rozšiřovat se mají pomocí franchisingu.
 

Naučit se matematiku není pro děti snadné. To se rozhodla změnit společnost Business Language Center s konceptem 2plus2. Jedná se o doučovací centra, která provozují odpolední kurzy matematiky pro děti a studenty ve věku od 3 do 19 let. Koncept, který pochází z Polska, hodlá firma v tuzemsku rozšiřovat pomocí franchisy. V současnosti provozuje 21 franchisových poboček a 3 vlastní.

Franchisor nabídne franchisantovi mimo jiné kompletní know-how konceptu 2plus2 a výlučná práva k jeho užívání v České republice. Firma nabízí také přístup k internetovému fóru, které je určeno výhradně pro franchisanty. Potřebná počáteční investice je 2800 eur (asi 70 tisíc Kč). Franchisant by také měl mít dostatečný kapitál a základní znalost o chodu společnosti.

Odpolední škola se zaměřuje na nadané studenty i ty, kteří nejsou v matematice zběhlí. Používá speciální systém, který kombinuje pravidelnost a individuální přístup ke každému studentovi. Společnost si dala za cíl vybudovat doučovací centra 2plus2 po celém Polsku, což probíhá, a ve východní Evropě.


/3/
zobrazit více