BK Solutions hledá pro ČR a SR master-franchisanta, který by rozšířil franchisovou síť s konceptem reklamy na obaly na pečivo. V Polsku má 85 franchisantů.
Úterý
19.03.2013
S novým způsobem reklamy na obaly na pečivo přichází BK Solutions. Vybudovat chce franchisovou síť.
 

Výhradního zástupce, tzv. master-franchisanta, hledá v tuzemsku společnost BK Solutions, která se zaměřuje na reklamní sdělení na obaly na pečivo. Původem polská firma úspěšně působí i ve Velké Británii, na Ukrajině či Kypru a v současné době chce rozšířit franchisovou síť na střední Evropu, konkrétně na Česko a Slovensko.

BK Solutions přišla v Polsku s nápadem na umístění reklamy na obaly na chleba v roce 2011. V současné době je na polském trhu 85 franchisantů, kteří působí ve 305 městech. Rozšířit koncept za hranice už byla jen otázka času. „Důležitým bodem ve vývoji společnosti bylo podepsání dohody s master-franchisantem na Ukrajině. Tím jsme získali osobu, která byla schopná realizovat rozšíření konceptu, protože rozlišuje znalosti místního trhu. Podobný přístup bude fungovat i ve Velké Británii, Irsku i na Kypru,“ říká obchodní ředitelka BK Solutions Sylvia Sierka s tím, že v současné době hledá společnost osobu, která by koncept rozšířila i u nás a na Slovensku. Spolupráce bude fungovat na stejném principu jako u zahraničních partnerů.

Potenciálnímu master-franchisantovi BK Solution nabízí podnikání pod vlastním jménem a na vlastní účet franchisanta, zisk z poplatků z licencí jednotlivých franchisantů. Výhradní zástupce bude mít možnost dohledu nad svými vlastními franchisanty. Potřebná počáteční licence je 20 tisíc zlotých (asi 125 tisíc Kč). Dalšími povinnostmi pro franchisanta jsou, aby disponoval kancelářským prostorem o 20 m2 a všestranně podporoval své franchisanty, kteří aktivně pracují v síti.