Vzhůru za dobrodružstvím

Inovativní metodika The adventures of Hocus and Lotus je akreditována MŠMT ČR a je součástí univerzitního vzdělávacího programu v Římě na Univerzitě La Sapienza.
Úterý
02.04.2013
Zvětšit povědomí o výukové metodě Hocus a Lotus si dala za cíl společnost Light Point. Přilákat chce další franchisanty.
 

Společnost Light Point má v plánu podnikatelům více přiblížit výukovou metodiku cizích jazyků pro děti The adventures of Hocus and Lotus prostřednictvím franchisy. Aktuálně pracuje na ucelené nabídce, která bude přístupná všem potenciálním zájemcům. Důvodem je fakt, že lektoři a podnikatelské subjekty si oblíbí tuto metodu výuky, ale už nejsou schopni vidět přínos franchisových konceptů.

V současné době Light Point provozuje 2 vlastní pobočky v Brně. „Naše pobočky budou brzy doplněny několika franchisovými provozovnami na Moravě. Předpokládané zahájení provozu je naplánováno na září 2013,“ říká ředitelka Light Point, která má na koncept Hocus a Lotus v ČR výhradní zastoupení, Veronika Ivakina. A expanze není jediný plán na letošní rok. "Naše cíle nespočívají jen v počtu nově otevřených franchisových poboček. Spíše zaměřujeme svoji pozornost na zdokonalování nabízeného konceptu, důležitosti aplikace cizích jazyků do každodenního rodinného života a šíření povědomí o dinokrocích Hocus a Lotus,"dodává Ivakina.

Podnikatel může vyučovat děti jen jako lektor či si otevřít školu. Poplatky se liší v závislosti na tom, co si vybere. V případě licence na školu jde o počáteční investici ve výši 160 tisíc korun, v případě lektorství o 40 tisíc korun. Light Point nenabízí financování ve spolupráci s bankami. Veronika Ivakina doplňuje, že poplatky na licenci jsou nízké a spolupráce tak není nezbytná.