Kaas Handel neprovozuje jen obchody Kaas met Smaak, ale také zásobuje svým sortimentem lahůdkářské prodejny, hotely a restaurace.
Čtvrtek
04.04.2013
Kaas Handel se zaměřuje na potenciální franchisanty. S jejich pomocí chce rozšířit síť obchodů Kaas met Smaak.
 

Velkoobchodní síť Kaas Handel, která prodává především zahraniční sýry a česká a moravská vína, plánuje nadále rozšiřovat síť svých maloobchodních prodejen Kaas met Smaak, a to i pomocí franchisy. Společnost provozuje zatím čtyři vlastní prodejny v Praze a jednu franchisovou v Rožnově pod Radhoštěm.

Otevřít pobočku Kaas met Smaak pomocí franchisové licence si mohou jak lidé, kteří teprve s podnikáním začínají, tak ostřílení prodejci, kteří už provozují svůj vlastní obchod s potravinami. Kaas Handel pro první zájemce nabízí spolupráci ve formě otevření vlastního obchodu či nabídku pronájmu Kaas met Smaak s možností následného odkoupení po ověření její úspěšnosti. Podnikatelé, kteří už obchod mají a měli by zájem prodávat sortiment firmy, si mohou ve své prodejně upravit prostor na prodej sýrových produktů či otevřít novou prodejnu Kaas met Smaak k jejich stávajícím.

Společnost pro zájemce nabízí mimo jiné i marketingovou podporu od centrály sítě. Počáteční investice se pohybuje od 150 tisíc korun, ale může se lišit v závislosti na velikosti prodejny.