111. šance na byznys v Katalogu franchis

Studia Skinial jsou k nalezení v Německu, Švýcarsku, Rakousku, Itálii, na Slovensku a v Austrálii. Rozšiřovat se chtějí nejen v ČR, ale také v Maďarsku, Španělsku či USA.
pondělí
15.04.2013
Studio Skinial přichází do tuzemska s novou metodou odstraňování tetování. Plánuje do roka 5 provozoven.
 

Z Německa přichází na tuzemský trh koncept Skinial, jež přináší odstraňování tetování bez laseru pomocí fyziologické tekutiny. Pro spolupráci hledá vhodného master-franchisanta, který by síť rozšířil. Koncept úspěšně funguje už v 6 zemích, a to například na Slovensku i v Austrálii.

Ke vstupu na český trh přivedl Skinial úspěch na slovenském trhu. „Tetování je světově rozšířený trend. Když jsme otevřeli v Bratislavě, zjistili jsme, že slovenští zákazníci mají o naši metodu zájem a jelikož slovenský jazyk i trh je podobný českému, rozhodli jsme se vstoupit i do České republiky,“ říká majitel Klaus Böde. Firma plánuje nalézt master-franchisanta, který by otevřel první studio a byl by schopen najít a vyškolit další franchisanty. Do roka by chtěla otevřít až 5 studií. Potenciál pro český trh vidí Böde v 10 až 15 studiích.

Master-licence pro studio Skinial stojí 30 tisíc eur (asi 780 tisíc korun) a zahranuje licenci na jedno studio, výhradní zastoupení a právo na prodej dílčích franchis po dobu 10 let. Samostatná franchisová licence vyjde na 17 tisíc eur (asi 450 tisíc korun). Franchisant by měl mít lékařské či alespoň kosmetické zkušenosti a též by se měl orientovat v manažerském prostředí. Ke svému podnikání nepotřebuje velkou provozovnu, stačí ošetřující židle a okolo 15 m2 prostoru.

Odstraňování tetování probíhá pomocí speciální fyziologické a přírodní tekutiny, která se aplikuje do pokožky. Tekutina podráždí barevné pigmenty, které tělo následně vyhodnotí jako cizí těleso a vyloučí jej na povrch pokožky. Poté se vytvoří strup, který postupně zmizí. Průměrný klient potřebuje 3 až 5 ošetření pro kompletní odstranění tetování s rekreační dobou mezi ošetřeními 8 týdnů po každém zákroku.