V Polsku 2plus2 Škola Matematiky učí 500 studentů. V příštím roce by jich chtěla mít až 1000.
Čtvrtek
18.04.2013
Cílit na mladé a starší franchisanty plánuje 2plus2 Škola Matematiky. Připravuje pro ně slevy.
 

Podpořit zaměstnanost v Polsku se rozhodlo výukové centrum 2plus2 Škola Matematiky. Připravilo speciální franchisovou nabídku pro osoby mladší 25 let a starší 45 let. Poplatky pro ně chce snížit až šestkrát. Nově tak tito lidé zaplatí o 500 až 3000 zlotých méně. Společnost chce tímto krokem podpořit polské hospodářství. V ČR hledá v současné době franchisanty.

„Důvodem, proč jsme se rozhodli podpořit věkové skupiny pod 25 let a nad 45 let, je skutečnost, že pracovníci v těchto skupinách jsou ambiciózní a horliví k práci. Mnoho zaměstnavatelů na vlastnosti těchto lidí ale zapomínají. My potřebujeme mladé a starší lidi, touto nabídkou v nich chceme vyvolat potenciál, který v nich dřímá,“ říká Marcin Kruszyński, ředitel společnosti Bussiness Language Center, která má školu 2plus2 na starosti. Jak Kruszyński doplňuje, podobný koncept by mohl nabídnout i v České republice a na Ukrajině, kde hledá franchisanty.

V Polsku vyučuje 2plus2 Škola matematiky kolem 500 studentů. V příštím roce plánuje docílit počtu 1000 žáků, kteří se budou učit matematiku. Aby dosáhla vytyčeného cíle, připravuje více promočních aktivit, změny webových stránek. Stále také pracuje na zlepšení standardů učení.

Podle Kruszyńskeho je východní Evropa podobná v systému vyučování. Lze zde najít stejné vzdělávací styly, problémy či potřeby. „Samozřejmě český a polský trh si není blízký na 100 %, nicméně i přesto jsme na českém trhu určité podobnosti nalezli, a proto jsme se sem s naším konceptem rozhodli vstoupit,“ dodává Kruszyński.