Blíže franchisantům i zákazníkům

Marvel otevřel nedávno už 6. obchodní centrum s mobilními domy v Ústí nad Labem. Aktuálně finišuje přípravy se vstupem na Slovensko.
pondělí
13.05.2013
Marvel spustil jarní marketingovou kampaň, aby se přiblížil zákazníkům. Letos proniká i na Slovensko.
 

Mobilní dům od společnosti Marvel můžeme nyní najít nejen v jejích pobočkách, ale také u obchodních domů OBI. Marvel rozjel jarní marketingovou kampaň, jejímž cílem je dostat více zákazníků do svých prodejních center. Před sedmi hypermarkety OBI tak mohou lidé navštívit a prohlédnout si vzorové mobilní domy, které společnost nabízí. Kampaň začala 8. dubna a potrvá do 1. července. Během prvních čtyř týdnů domy navštívilo přes 7 tisíc návštěvníků. Marvel na trhu působí již pět let a za tuto dobu se mu podařilo prodat více než 1000 domů.

Marvel prodává své domy na šesti místech České republiky, z čehož čtyři obchody jsou provozovány franchisovými partnery. S počtem vlastních poboček je firma spokojená a letos by ještě chtěla otevřít jednu až dvě franchisové. Plánem je rozšířit prodejní centra v Plzeňském, Karlovarském, Libereckém a Jihomoravském kraji. Jednání jsou zatím v počátečním stavu nebo ještě neprobíhají. Společnost se také aktuálně soustředí na expanzi na Slovensko, kde je prioritou vytvoření franchisového centra v Bratislavském kraji. „V současné době připravujeme informační a náborovou kampaň pro majitele realitních kanceláří v Bratislavském kraji,“ doplňuje jednatel firmy Marvel mobilní domy Zdeněk Spáčil.

Dalším prostředkem, jak zviditelnit franchisový systém, je účast Marvelu na Dnech otevřených dveří franchisových konceptů, který pořádá Česká asociace franchisingu v posledním květnovém týdnu. Všichni zájemci, kteří by se chtěli dozvědět více o tom, co obnáší spolupráce na bázi franchisingu s franchisovou značkou Marvel, mohou navštívit její centrálu 29. května v Rožnově pod Radhoštěm. Zdeněk Spáčil komentuje účast slovy:„Tento krok vítáme jako další praktickou možnost zviditelnění a propagace našeho franchisového systému. Jaký bude mít konkrétní dopad, uvidíme koncem května.“