Společnost JPservis provozuje ve svém portfoliu od roku 1995 obchody PONT Market, od roku 2001 Fornetti Caffé a v roce 2010 přidal Bio Point s racionální výživou.
Úterý
21.05.2013
JPServis začala s rozvojem obchodů PONT Market i ve zdravotnických zařízeních. Dvě pobočky otevřela v nemocnicích.
 

Společnost JPServis, která nabízí spolupráci na bázi franchisy v rámci konceptů PONT Market, Fornetti Caffé a Bio Point, začala aktivně pracovat na rozvoji sítě PONT Market i ve zdravotnických zařízeních. Pilotní projekt spustila ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové a začátkem roku otevřela prodejnu v pražské Všeobecné fakultní nemocnici. Podle společnosti je tento koncept vhodný právě i pro tato střediska. Firma rozvíjí své provozovny především na vlakových nádražích a místech dopravních uzlů.

Letošní rok je pro společnost ve znamení strategie otevírání nových obchodů. Mimo nově otevřeného PONT obchodu ve VFN v Hradci Králové byla v únoru zprovozněna pobočka na hlavním nádraží v Ústí nad Labem. Zároveň JPServis pokračuje i v expanzi sítě Fornetti Café, které byly otevřeny na hlavních nádražích v Pardubicích a Ústí nad Labem. „Chceme pokračovat v rozvoji vlastní sítě a aktivně vyhledávat příležitosti po celé ČR v odzkoušených prostředích jako vlaková nádraží, zdravotnická zařízení a business centra. Samozřejmě se nebráníme i rozšíření dalších franchisových partnerů,“ přibližuje plány ředitel JPServis Marek Cagášek s tím, že společnost zaznamenává úspěch jak u vlastních tak i franchisových poboček.

Společnost JPServis loni hospodařila s celkovými výnosy přesahující 332 milionů korun. Zisk firmy dosáhl 8,3 milionu korun. Výsledky vyplývají z pozvánky na valnou hromadu. Ve svém portfoliu zastupuje JPServis obchody PONT Market, které fungují na principu tzv. convenience store a v tuzemsku jich je celkem 21. Z toho 2 jsou provozovány prostřednictvím franchisové licence. Prodejen čerstvého pečiva Fornetti Caffé vlastní 13 a ještě další 3 vedou franchisanti. Posledním konceptem v portfoliu jsou 4 vlastní obchody s racionální stravou Bio Point.