Franchisový koncept Amaryllis nabízí 3 druhy franchisové spolupráce, a to Beauty Institut, Beauty Point a Beauty Mobile.
Pátek
11.10.2013
Kosmetické salony zvyšují zájem o franchisový koncept Amaryllis. Ten proniká na Slovensko a do Maďarska.
 

Společnost Medical Healthcare začala nabízet koncept Amaryllis ve 3 variantách franchisové spolupráce. Nejvyšší stupeň Amaryllis Beauty Institut už je provozován na dvou místech, a to v Praze v ulici Národní a nově v Českých Budějovicích. Další franchisovou pobočku Amaryllis otevřel v červnu opět v Praze v ulici Vinohradská.

Nově firma nabízí ve formě franchisové spolupráce Amaryllis Beauty Point, které jsou vhodné pro začínající kosmetičky nebo kosmetické salony. V tomto případě společnost dodává kosmetické služby a přípravky přímo do salonů. Ty tak ani nemusí měnit svůj název. „Nenutíme naše franchisanty, aby měnili jméno své společnosti. Naopak jsme rádi, že mají svá centra krásy a na základě svých zkušeností se rozhodli připojit k franchisové spolupráci Amaryllis,“ dodává Juraj Slovák z centra Amaryllis. Spolupracující salony už působí v Teplicích a v Kroměříži, a to po dvou jednotkách v obou městech. Na Slovensku se salon tohoto typu nachází v Dunajské Strede. Další franchisy Amaryllis se v blízké době otevřou v Plzni, Karlových Varech, Praze a Brně.

Vytvořit síť kosmetických salonů Amaryllis je cílem společnosti i na Slovensku. Zuby si brousí i na Maďarsko, kde se dokončila dokumentace potřebné pro rozvoj franchisingu Amaryllis na tomto trhu. Podle Juraje Slováka není každý trh stejný a i přesto, že se všechny státy nachází v Evropské unii, najdou se odlišnosti, s kterými se musí firma vypořádat. Všude je však patrná cenová válka, která vede k tomu, že firmy nabízí nekvalitní výrobky a služby.