Přes 20 let působí na trhu franchisová pojišťovací síť INSIA. V ČR a SR provozuje už více než 250 kanceláří.
Středa
05.06.2013
Síť INSIA se stala jednou z pěti pojišťovacích firem v ocenění TOP 5 pojišťovací makléř roku.
 

Ve středu 22. května byly vyhlášeny výsledky 13. ročníku ankety Pojišťovna roku 2012, jejíž součástí letos byla i kategorie TOP 5 pojišťovací makléř roku 2012. Mezi pěti nejlepšími se umístila i společnost INSIA, která se na českém trhu rozvíjí také prostřednictvím franchisy. Dalšími čtyřmi oceněnými se staly firmy C.E.B., INPOL, Renomia a Respect. Hlasování organizované Asociací českých pojišťovacích makléřů společně s Českou asociací pojišťoven probíhalo v období od 4. dubna do 10. května.

Ocenění TOP 5 pojišťovací makléř roku letos doznalo změn. Nově se nenominovaly firmy samy, nýbrž je volily samotné pojišťovny. „Umístění mezi 5 nejlépe hodnocenými makléři ze strany pojišťoven nás velmi těší, potvrzuje to odbornou úroveň INSIA i kvalitní dlouholetou spolupráci s našimi obchodními partnery. V konečném důsledku je to i důkaz profesionality členů sítě INSIA a vysoké úrovně služeb,“ komentuje úspěch zakladatel franchisové sítě INSIA Ivan Špirakus. INSIA ocenění přidala k dalším ohodnocením, které získala v evropských podnikatelských soutěžích European Business Awards či Deloitte Technology Fast 50.

V loňském roce INSIA zaznamenala růst počtu partnerů, který se oproti roku 2011 zvýšil o 15 % a překročil 1300. Se strategickým partnerem Marsh dosáhla tržeb 718 milionů korun. Franchisové pojišťovací skupině se daří i letos. Za první čtvrtletí letošního roku se k síti připojilo dalších 36 nových skupin partnerů a za měsíc březen zaznamenala navýšení produkce v retailu meziročně o více než 40 %.