Společnost Medi Health and Beauty nabízí pro podnikatele 3 druhy franchisové spolupráce, od nejmenšího Amaryllis Beauty Mobile přes Amaryllis Beauty Point po největší Amaryllis Beauty Institut.
Úterý
16.07.2013
Společnost Medi Health and Beauty nabízí nezaměstnaným možnost franchisové spolupráce se značkou Amaryllis.
 

Ekonomická situace neúprosně drtí nejen firmy, ale také nezaměstnané, kteří nemohou nalézt práci. Společnost Medi Health and Beauty jim chce pomoci neobvyklým způsobem, a to vést podnik pod zavedenou franchisovou značkou Amaryllis Beauty Mobile. Tu podporuje i Ministerstvo práce a sociálních věcí. Začínající podnikatel může zažádat o dotace přes evropské fondy. A když využijí možnost získat úvěr od bankovního partnera společnosti, mohou sami začít podnikat už za 1800 až 2000 Kč měsíčně.

Franchisový koncept Amaryllis Beauty Mobile je určen především pro kosmetičky či maséry, kteří nemají stabilní provozovnu a chtějí nabízet své služby v domácím prostředí klientů, na hotelovém pokoji, v kancelářích apod. Společnost Medi Health and Beauty zajistí veškeré lehce přenositelné přístroje a též kvalitní evropskou lékařskou kosmetiku Rejuve a Renlive. „Tento typ franchisové spolupráce je určen především pro začínající kosmetičky po ukončení studia či rekvalifikačního kurzu,“ dodává majitelka firmy MUDr. Zlatka Takácsová.

Podnikatelé nemusejí zůstat jen u Amaryllis Beauty Mobile. Pokud budou úspěšní, mohou využít další širší možnosti spolupráce, které Medi Health and Beauty nabízí. Jakmile si bude chtít kosmetička otevřít své studio, může využít koncept Amaryllis Beauty Point, kde jí společnost nabídne vybavení provozovny speciálními přístroji. A může podnikat pod svým jménem. Nebo může využít plnou franchisovou spolupráci Amaryllis Beauty Institut, kdy jí firma poskytne veškeré vybavení, od lehčích přístrojů až po nejmodernější hi-tech technologie.

Rozjet byznys kosmetických služeb se vyplatí, protože lidé na péči o zdraví a tělo slyší a nebojí se za to utrácet. Tento trend dokazuje i růst franchisových systémů v kategorii Krása a fitness. Podle Reportu franchisingu 2012, který vydává poradenská společnost PROFIT system franchise services, působilo loni na trhu 19 značek, což značí meziroční růst o 35,7 %. Pozor však na nekvalitní salony. „Řada salonů však nemá zajištěno profesionální zázemí, ať už nabízejí nekvalitní výrobky nebo služby,“ dodává MUDr. Zlatka Takácsová. Koncept Amaryllis Beauty Mobile vyrazil do boje nejen proti nezaměstnanosti, ale také s tím, že chce, aby začínající podnikatelé nabízeli kvalitu osvědčeného konceptu.