Franchisové jazykové centrum v Praze společnosti Orange Academy bude její první. Zatím se finalizují přípravy na otevření, které proběhne v září.
Úterý
06.08.2013
Společnost Orange Academy otevře v září svou první franchisovou pobočku v Praze. Chce z ní mít silné a fungující centrum.
 

Franchisová síť jazykových center Orange Academy v současné době finišuje přípravy na otevření první pražské franchisové pobočky. Jedná se o první centrum otevřené v Praze. Výuková centra Orange Academy se zatím rozvíjejí nejvíce na Moravě. Pražští studenti budou moci kurzy anglického a německého jazyka navštěvovat už od září.

Nové centrum Orange Academy se bude nacházet v Krakovské ulici, poblíž stanice metra Muzeum. „Pobočka v Praze bude nabízet stejné služby jako naše ostatní pobočky. Bude se tedy jednat o kurzy anglického a německého jazyka vyučované pomocí certifikovaných metod Effective English a Effektives Deutsch,“ komentuje služby pražského centra Orange Academy ředitelka rozvoje franchisového konceptu Vendula Klemešová a dodává, že franchisová pobočka v Praze nabídne jak kurzy obecné angličtiny pro veřejnost, tak kurzy firemní, specializované i individuální. Pokud se franchisantovi povede dobře, je společnost připravena s ním jednat i o dalších centrech. Nyní si však dala za cíl vybudovat silné a fungující centrum v Praze.

Společnost Orange Academy hodlá pokračovat nadále s rozšiřováním center i do dalších oblastí Čech. „Jednáme o otevření pobočky v západních Čechách. Nicméně i přesto v současné době však věnujeme maximální pozornost otevření již zmíněné pobočky v Praze," uzavírá Vendula Klemešová.