Vizualizace pobočky v Plzni na Západočeské univerzitě, která je právě ve výstavbě a její otevření je plánováno na září.
Pondělí
12.08.2013
Franchisová kavárenská síť CrossCafe pronikla do Hradce Králové. V září otevírá další franchisovou pobočku v Plzni.
 

I přes pokračující teplé počasí si kavárenská síť CrossCafe udržuje zvyšující zájem zákazníků. Ve svém rozvoji též nepolevuje, ba naopak úspěšně v něm pokračuje. Vedle domovské Plzně, odkud franchisový koncept CrossCafe pochází, a Prahy se společnosti podařilo otevřít v pořadí 14. kavárnu v Hradci Králové. CrossCafe se tak nachází už ve 3 krajských městech.

Další pobočka CrossCafe se otevře v září v Plzni a bude se nacházet přímo ve vestibulu Západočeské univerzity. V současné době probíhá její výstavba a společnost by ji chtěla dokončit do začátku školního roku. CrossCafe mimo rozvoje také inovuje své stávající kavárny. V průběhu července započala rekonstrukci jedné z prvních kaváren, CrossCafe Solní. Modernizace by měla přinést příjemnější tvář pobočky.

O franchisovou spolupráci zaznamenává CrossCafe velký zájem. Ten pramení především z pozitivního vnímání značky. Své kavárny provozuje na 7 místech v Plzni, 6 v Praze a 1 v Hradci Králové. Cena licence stojí 100 tisíc Kč. Investice na otevření kavárny se pohybují v rozmezí od 0,5 do 2,5 milionu v závislosti na tom, zda podnikatel se svou kavárnou jen přejde pod značku CrossCafe či si vybuduje úplně novou.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014