V České republice i na Slovensku má firma Stageman své animátory a trenéry. Hledá i vhodné franchisanty.
Čtvrtek
15.08.2013
Společnost Stageman působí pomocí franchisové licence už v 6 zemích Evropy. Zaznamenává velký úspěch.
 

Animátor volného času Stageman, který se soustředí především na aktivní workshopy v zámořských hotelích, zaznamenává úspěchy. Franchisový koncept workshopů Stageman už působí v 6 zemích, mimo domácího Polska také v Rakousku, Litvě, Maďarsku, Španělsku, ale také v Česku a Slovensku. Franchisanty zatím má jen v Rakousku a Španělsku. Mimo to si Stageman pochvaluje stále větší zájem lidí o práci animátora.

„Působíme v 6 zemích Evropy, ale zákazníky získáváme i v ostatních státech mimo Evropu, jako Egypt či Čína,“ říká generální ředitel Stageman Group Jakub Baczek. Dále podotkl, že hodně lidí se na nabídky franchisy ptají prostřednictvím sociálních sítí. Ne každý kandidát však splní podmínky pro rozjetí vlastního byznysu. „Stalo se, že některým zájemcům jsme nabídli funkci v rámci naší sítě,“ dodává Jakub Baczek. Vstupní poplatek na franchisovou licenci se pohybuje v rozmezí 3500 až 5000 eur.

V současné době je většina animátorů zaměstnána během dubna a října na 3 až 6 měsíců. Společnost Stageman plánuje rozšířit portfolio klientů celoročně tak, aby lidé mohli pracovat delší dobu v roce, třeba i celých 12 měsíců. Stageman za červenec získal další partnery pro pořádání volnočasových aktivit, a to ve dvou hotelích v Egyptě, v Costa Brava ve Španělsku a dále na Kanárských ostrovech. I přes zámořská letoviska se společnost nebojí soustředit i na hotely v zemích, kde působí.