Konopných lékáren existuje v ČR 5, a to v Praze, Ostravě, Havířově, Litoměřicích a v Českých Budějovicích.
Čtvrtek
22.08.2013
Konopnyshop.cz otevřel pátou pobočku v Ostravě. Chystá další rozvoj.
 

V Česku se začíná prosazovat trend léčebných přípravků založených na konopí. Firma Konopnyshop.cz otevřela už svou pátou specializovanou lékárnu, která se soustředí na tyto prostředky. Mimo to provozuje i internetový obchod. Vlastníkem Konopnyshop.cz je společnost Carun. Lékárna se nachází v Ostravě v ulici Klegova. Konopnyshop.cz rovněž nabízí možnost spolupráce, a to formou otevření vlastní prodejny na základě franchisové licence.

První lékárnu Konopnyshop.cz otevřel v Praze, následovaly lékárny v Českých Budějovicích, v Litoměřicích a Havířově. Firma zprovoznila také sezonní obchod na zámku Konopiště. "Otevření prvních konopných apatyk se dostalo do širšího povědomí a vyvolalo zájem o otevření lékáren v jiných lokalitách v Česku,“ míní Jiří Stabla z Konopnyshop.cz.

V konopných lékárnách se prodává rozsáhlé spektrum konopných produktů určených k prevenci a i takových, jež jsou odborníky doporučované ke zmírnění příznaků řady nemocí. "Naším cílem je vrátit prostředky z konopí zpět do běžného života všech lidí. Léčba konopím pomáhá vyřešit řadu zdravotných problémů díky účinným cannabinoidům,“ doplňuje Jiří Stabla.