Pizza Mizza zrekonstruovala v Bratislavě svou úplně první restauraci. Aktuálně na Slovensku provozuje 7 restaurací a 1 v Česku.
Pondělí
26.08.2013
Franchisový systém Pizza Mizza zavřel pobočku na Chodově. Hledá franchisanta ve Zlíně.
 

V obchodním centru Chodov v Praze už zákazníci neochutnají pizzu od slovenského franchisového konceptu Pizza Mizza. Společnost Gastronet se rozhodla tuto pobočku zavřít z důvodu ekonomické neefektivnosti. V České republice tak zůstává pouze jedna provozovna Pizza Mizza, a to v Ostravě, která je provozována na základě franchisové licence. I přes neúspěch na Chodově firma Gastronet nadále hledá vhodné franchisové i master-franchisové partnery.

Pizza Mizza Express na Chodově byla řízena ve vlastní režii pomocí české dceřiné společnosti, kterou vedla centrála v Bratislavě. Plánem bylo restauraci převézt na master-franchisanta po té, co jej společnost Gastronet nalezne. „Bohužel se nám nepodařilo se zájemcem uzavřít smlouvu a pobočku na Chodově jsme tak vedli my v režii českého samostatného subjektu. Jelikož ale nebyla ekonomicky aktivní, rozhodli jsme se ji zrušit,“ vysvětluje příčiny majitel konceptu Pizza Mizza Jozef Šétaffy. Společnost pokračuje ve spolupráci s obchodními centry v hledání franchisových partnerů, aktuálně například hledá vhodného franchisanta do obchodního centra ve Zlíně.

Naopak na Slovensku se firmě daří dobře, na jaře otevřená Pizza Mizza druhé generace už dosahuje ekonomických parametrů, které si firma vytyčila. „Jsme rádi, že druhá generace fastfoodového konceptu Pizza Mizza Express se osvědčila,“ říká Jozef Šétaffy. V Žilině v současnosti probíhá převzetí provozovny do rukou franchisanta a v Bratislavě byla po rozsáhlé rekonstrukci znovu otevřena úplně první restaurace Pizza Mizza. Franchisový koncept Pizza Mizza byl také letos oceněn značkou Super Brands Slovakia.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014