Síť Coccodrillo aktuálně v ČR čítá 3 vlastní prodejny a 11 franchisových.
Úterý
10.09.2013
Franchisová značka Coccodrillo si našla své zákazníky. Letos spustila internetový obchod a dále hledá nové franchisanty.
 

Síti prodejen Coccodrillo, která je zaměřena na oblečení pro děti a mladistvé, se přes drsnou konkurenci podařilo na tuzemském trhu prosadit. Oblíbenost získala nejen u zákazníků, ale také u franchisantů. "Zájemci o franchisovou licenci nás sami kontaktují a největší zájem projevují o franchisovou prodejnu než obchod typu shop-in-shop," přibližuje zájem Krystyna Roiková, obchodní manažerka firmy CDRL Trade, která franchisovou značku zastupuje.

To, že se franchisové značce Coccodrillo daří, nasvědčuje i fakt, že se společnosti podařilo letos spustit internetový obchod, aby zákazníkům usnadnila koupi zboží. Že vsadila na dobrou kartu dokazuje i zvyšující se počet objednávek. I franchisové pobočky rostou, aktuálně lze v Česku nalézt 3 prodejny Coccodrillo, které vlastní firma CDRL Trade, a 11 franchisových obchodů. "Pro franchisové prodejny se snažíme vyhledávat taková místa, kde naše obchody ještě nejsou. Nemusí jít ani přímo o obchodního centra, v hledáčku máme i prostory mimo ně," dodává Krystyna Roiková.

Soutěživost oděvních řetězců, kteří chtějí ukrojit co nejvíce pomyslného koláče, je na trhu hodně znát. Potýkat se s tím musí i franchisové sítě. Dokazuje to i Franchising report, který vydává společnost PROFIT system, podle kterého loni v oděvním průmyslu působilo v ČR až 24 franchisových systémů. Aby společnosti uspěly, musí přicházet s neustálými inovacemi. "Snažíme se nabízet našim zákazníkum zboží, které jinde nemají, staráme se, aby klienti byli spokojeni, nejen se sortimentem, ale rovněž s obsluhou," uzavírá Krystyna Roiková.