Momentálně můžeme v České republice najít 12 restaurací The PUB. Jejich počet se bude i nadále zvyšovat.
Pátek
13.09.2013
Originální český franchisový koncept restaurací The PUB spustil pilotní projekt na Balkáně.
 

Na začátku letošního září zahájila provoz historicky první pobočka franchisové sítě The PUB na Balkánském poloostrově. Nachází se v rumunském hlavním městě Bukurešť. „Následovat by měla provozovna v bulharské Sofii. Zároveň jsme našli master-franchisového partnera, který bude mít na starosti rozvoj značky The PUB na Slovensku,“ říká jednatel společnosti The PUB Jan Stuna s tím, že v současné době společně pracují na projektech nových restaurací v Bratislavě a Košicích. Ty by měly být zprovozněny nejpozději během letošního listopadu.

Na další rozvoj myslí původem český koncept z Plzně i na tuzemském trhu. Nedávno se otevřely dveře nové restaurace The PUB v Českých Budějovicích. Jde o celkově 16. provozovnu, z nichž 12 je na území České republiky. Do konce letošního roku by značka chtěla uvést do provozu restauraci v Ostravě. Další rozvoj v Německu a Rakousku, kde můžeme bary této značky také najít, plánuje firma v roce 2014.

Ačkoli oblast gastronomie, ve které The PUB působí, je pro podnikání jednou z nejsložitějších, síti se daří. Celkově totiž i v době všudypřítomné recese registruje mírný meziroční růst. Není to však samosebou a stojí za tím spousta práce. „Neustále usilujeme o zdokonalování našich služeb, zejména s důrazem na kvalitní domácí kuchyni, pokračující redesign provozoven a nové formy marketingové komunikace,“ vysvětluje Jan Stuna.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014