Rychlé občerstvení na železnici

Restaurace Výtopna se nacházejí v Brně, Praze a Ostravě.
Středa
02.10.2013
Franchisová síť restaurací Výtopna chystá projekt v Praze. Příští rok představí nový koncept fastfoodu.
 

Originální franchisový koncept restaurací Výtopna, kde zákazníky obsluhují vláčky na kolejích, se nachází na třech místech republiky, v Praze, Brně a Ostravě. V prvních dvou jmenovaných městech roste restauracím obrat, situace v Ostravě už je slabší. Pro příští rok firma EFEF, která Výtopny zastupuje, připravuje otevření další Výtopny v Praze, která by měla současně představit další prvky, a to zábavní centrum a koncept fastfoodu. Nová restaurace pojme 500 až 600 lidí.

Společnost EFEF s Výtopnou míří i na zahraniční trhy. Aktuálně probíhají finální jednání v Thajsku. Vstup se pomalu rýsuje i na ruský trh. „V zahraničí hledáme master-franchisanty, směřovat bychom chtěli zejména do okolních států jako Rakousko, Německo či Polsko,“ dodává majitel Výtopen Petr Fridrich s tím, že pomocí franchisové spolupráce se chce rozvíjet i zde. V Česku připravuje v Praze další Výtopnu, jejíž částí bude fastfood, kde zákazníky budou též obsluhovat vláčky. Podrobnosti budou představeny příští rok.

Zájemců o franchisovou licenci Výtopna firma EFEF zaznamenává mnoho, ale jako správný franchisor si nevybírá každého. Franchisanty si společnost pečlivě volí, a to spíš tak, že sama vyhledává své franchisanty prostřednictvím výstav a franchisových akcí.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014