Náklady spojené na získání franchisové licence Affinage vyjdou na 40 tisíc Kč.
Pátek
04.10.2013
Kadeřnická kosmetika Affinage spouští u nás franchisovou spolupráci. Obsadit chce všechny oblasti.
 

Společnost Affinage Czech distribuuje na trhu profesionální kosmetické výrobky pro kadeřníky. Dále nabízí další služby spojené s kadeřnictvím, ať už vytvoření kadeřnického salonu či školení. Veškeré výrobky mají originál v Anglii. V zahraničí působí Affinage i na základě franchisové licence, a tu chce český zástupce rozjet právě i u nás.

„Pro rozvoj na základě franchisové licence jsme se rozhodli na základě úspěšného modelu v zahraničí,“ říká zástupce Affinage Czech Jiří Petkov. Franchisant se bude starat o distribuci založenou na dodávání výrobků Affinage přímo do kadeřnických salonů prostřednictvím obchodních zástupců. Mimo to franchisová spolupráce zahrnuje také vytvoření kadeřnického salonu na klíč a v neposlední řadě školení kadeřníků. Franchisantovi bude přidělena daná oblast, na které bude prodávat výrobky. Ty zajistí franchisor Affinage Czech, který provozuje 1 vlastní pobočku sloužící jako sklad.

Náklady na získání franchisové licence dosahují jednorázově 40 tisíc Kč. V ceně získá franchisant kompletní startovací balíček zahrnující veškerou podporu franchisora a povolení prodávat produkty a služby Affinage. Měsíční poplatky za využívání franchisové licence jsou od 6 tisíc Kč. Cena nezávisí na obratu franchisanta, ale na počtu jeho obchodních zástupců. Franchisant též získá územní exkluzivitu. „Nemáme přímo určeno, jaké území chceme prvně obsadit, jsme otevřeni všem krajům v Česku,“ uzavírá Jiří Petkov.