Řetězec Electro World zatím provozuje 3 franchisové obchody.
Úterý
15.10.2013
Obchody elektronického řetězce Electro World byly inovovány. Firma také vyjednává se zájemci o franchisovou licenci.
 

Trh se neustále vyvíjí a firmy musí reagovat. Ví o tom své i řetězec Electro World, který se rozhodl zmodernizovat své obchody. „Zákazník už není navigován jednou pevnou trasou, důraz je kladen i na zkoušku zboží,“ vysvětluje ředitel Electro World v ČR a na Slovensku Ján Gažovský. Mimo to řetězec pokračuje ve vyjednávání se subjekty o franchisovou licenci.

Modernizace proběhla už téměř ve všech prodejnách Electro World, na proměnu čekají ještě poslední 3. Ohledně franchisových prodejen se společnost snaží najít takového partnera, kteří mají v dané lokalitě dobré jméno a důvěru zákazníků. „Jednání aktuálně probíhají s více zájemci, a proto zatím nebudeme konkretizovat místa, na která jsme se zaměřili,“ dodává Ján Gažovský. Franchisové prodejny zatím provozuje ve Žďáru nad Sázavou, Krnově a Jeseníku.

Pro Electro World je letošní finanční rok úspěšný. „Dostáváme se do poloviny našeho finančního roku a daří se nám naplňovat naši dlouhodobou strategii,“ říká Ján Gažovský s tím, že tou je udržovat si pozici nejlepšího multikanálového prodejce. K tomu dopomáhá i předvánoční období, které pomalu přichází. V tom společnost realizuje až třetinu ročních tržeb.