The PUB: Ocenění nám pomůže

Úterý
02.12.2008
Rozhovor portálu FranchisingINFO.cz s jedním z majitelů konceptu The PUB o tom, jak získaný titul Bysnys Rebel pomůže rozvoji sítě.
 

Váš koncept získal nedávno ocenění Byznys Rebel2008. Myslíte, že Vám tato cena pomůže?
Rozhodně je to ku prospěchu našeho podnikání a mám z toho radost. Již v roce 2005 naše firma získala titul Živnostník roku Plzeňského kraje a ihned poté se zvedla vlna zájmu o náš koncept. Určitě i toto ocenění nám pomůže, minimálně v tom, že se o nás bude opět více vědět.

Jak vůbec nápad na samoobslužné restaurace vznikl?
Na nápad jsme přišli zhruba před čtyřmi roky, kdy podobná výčepní zařízení instalovaly dvě firmy v tehdejší Sazka Aréně. Náš systém distribuce piva je podobná, ale výrazně jsme jej zdokonalili a hlavně jsme vymýšleli všechny ty legrácky kolem pro lidi. Důležité bylo najít to, co by mohlo v hospodách bavit, aby návštěva našich Pubů nebyla úplně obyčejná a bavila je. Celkový vývoj systému trval zhruba rok.

Jak jste zatím spokojeni s rozvojem konceptu?
Mohu říct, že určitě. Letos jsme otevřeli pět nových restaurací (poslední v Karlových Varech, pozn. red.), takže jich máme celkem devět. V některých jsme nabídku doplnili o The PUB Café. Na příští rok pak plánujeme další rozvoj.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014