NATURHOUSE poprvé na Slovensku

Také na Slovensku chce NATURHOUSE prorazit díky rostoucímu zájmu o zdravou výživu.
Středa
03.12.2008
Na konci listopadu otevřel franchisový koncept s dietetickou poradnou svou první prodejnu v západoslovenské Trnavě.
 

Také na Slovensku si již od konce listopadu mohou zájemci kontrolovat správnou výživu. Původem španělský koncept, který otevřel před několika měsíci v Českých Budějovicích svou první pobočku v Česku, nasměroval své aktivity do západoslovenské Trnavy. „Naše první slovenská provozovna je v trnavském obchodním centru MAX,“ řekl portálu FranchisingINFO.cz majitel franchisové master-licence pro Česko a Slovensko Jan Gonda.

Další nejpozději v lednu

NATURHOUSE otevřel svou první českou pobočku na začátku října v Českých Budějovicích. Další obchody plánuje otevřít nejpozději v lednu. „O koupi licence již projevilo zájem dalších více než deset potenciálních investorů. Nyní budou probíhat jednání s těmito kandidáty. Musíme být ve výběru velmi pečliví,“ uvedl Jan Gonda.

Licence za 300 euro

Vstupní poplatek za licenci do systému zájemce neplatí. Odvádí pouze roční poplatek 300 euro (asi 8000,- Kč). Celkové náklady na investici do obchodu, tedy na vybavení a první zásilku zboží, se pohybují do milionu korun. NATURHOUSE se zajímá o města od 20.000 obyvatel.