Cvičební program The Little Gym pro děti je rozvíjen v Praze a Bratislavě. Společnost se hodlá rozšířit do dalších krajů.
Úterý
12.11.2013
O franchisovou licenci The Little Gym projevují zájem kandidáti z krajských měst. Expanzi chce stihnout do dvou let.
 

Ve zdravém těle, zdravý duch. Přísloví, které platí odnedávna, v sobě nese i franchisový koncept The Little Gym nabízející pohybový program pro děti. V ČR a SR drží master-franchisovou licenci tohoto amerického konceptu David Mašát a podle jeho slov se cvičební systém u nás těší zájmu podnikatelů, kteří by si rádi otevřeli franchisovou pobočku.

„Kandidáti na franchisanty The Little Gym se nám hlásí z krajských měst a jsme tím velmi potěšeni. Věříme, že během dvou let se nám podaří centra rozšířit do dalších krajů,“ říká David Mašát s tím, že situace je příznivá i na Slovensku, kde byla franchisová tělocvična otevřena na podzim minulého roku. Toto centrum navštěvuje po roce fungování na 250 dětí týdně. Prostředí v Bratislavě je v některých aspektech podle Davida Mašáta podobné jako v Praze, ale i přesto se zde objevují určité rozdíly. Pohyb však oceňují rodiče i děti v obou městech.

Franchisový koncept The Little Gym pro děti funguje už více než 35 let a protože je úspěšný, najdou se i programy, které systém kopírují. „Jsme rádi, že náš program inspiruje další lidi k tomu, aby podnikali, a vytvářejí tím prospěšnou konkurenci. Najdou se však i takoví, kteří koncept The Little Gym kopírují a vlastník ochranné známky The Little Gym Europe s nimi už musel vést právní jednání,“ uzavírá David Mašát.