Restaurace Chi Chi´s jsou plně samoobslužné a mají potenciál se brzy stát místem setkání mladých lidí, skupin přátel a rodinných slavností.
Úterý
05.11.2013
Zhruba 11 poboček chce otevřít síť restaurací ChiChi´s v České republice, kde hledá master-franchisového partnera. Nezapomíná ani na Slovensko.
 

Nejvíce restaurací by podle vyjádření společnosti mělo své místo najít v Praze, tři by pak měly být v Brně. Ve svých plánech však Chi Chi´s počítá i s Ostravou a Plzní. U našich východních sousedů by chtěl řetězec zprovoznit přibližně sedm restaurací, a to nejen v Bratislavě, ale i v Košicích, Prešově či Žilině. S expanzí na tyto dva trhy počítá firma v první polovině příštího roku.

Rok 2014 bude pro franchisový koncept Chi Chi´s ve znamení práce. Na prvních šest měsíců má kromě expanze do České republiky a na Slovensko v plánu další rozvoj ve státech Beneluxu, zrychlení expanze v Asii, zejména v Číně, a také vstup na německý trh. V příštím roce chce Chi Chi´s otevřít své první pobočky i na severu Francie a začít se rozvíjet v zemích jako Maroko, Rusko a dalších východoevropských zemích.

Restaurace svým hostům nabízí zdařilý mix tradičních jídel z Texasu s vybranými specialitami na grilu z Mexika. Designový styl poboček kombinuje jihozápad USA s barvami mexických haciend. Momentálně lze na celém světě najít 42 restaurací CHI CHI´s. „Partnerem pro spolupráci s českými a slovenskými franchisanty bude centrála v Belgii,“ říká zástupce konceptu na tuzemském trhu Aleš Tulpa ze společnosti AVEX Systems s tím, že belgické centrála poskytne zájemcům nejen veškeré informace formou tzv. franchisového balíčku, zaškolení a trvalou péči.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014