Společnost Kaas Handel provozuje 3 vlastní obchody v Praze a 1 franchisový v Rožnově pod Radhoštěm.
pondělí
18.11.2013
Společnost Kaas Handel hodlá rozšířit pomocí franchisy své maloobchodní prodejny se sýry. První franchisu má v Rožnově pod Radhoštěm.
 

Sýrové produkty si našly popularitu u českých zákazníků. Společnost Kaas Handel prodává sýry a vína v síti maloobchodních prodejen Kaas met Smaak, kterou rozvíjí i pomocí franchisy. Zatím působí v Praze, kde provozuje obchody ve vlastní režii, a na základě franchisové licence v Rožnově pod Radhoštěm.

V současné době Kaas Handel jedná o otevření dalších dvou jednotek Kaas met Smaak. Místa, kde by se měly obchody nacházet, firma blíže nespecifikovala. „Máme rozjeté jednání a doufáme, že do konce roku nové prodejny otevřeme,“ říká Lucie Hütter, jednatelka Kaas Handel. Cílem je rozšířit obchody se sýry po celé republice prostřednictvím franchis. Zájemci o licenci by si měli připravit 150 tisíc Kč.

K myšlence otevření maloobchodních prodejen dopomohl i úspěch velkoobchodu, díky kterému společnost Kaas Handel dodává zboží do lahůdkáren, sýráren, vinoték či cateringových společností. „V dnešní době si zákazníci rádi připlatí za kvalitní zboží dle stanovených receptur jako je sýr,“ dodává Lucie Hütter s tím, že větší poptávka s sebou přináší i konkurenci. Tu společnost vnímá a respektuje ji.