Pro děti v každém věku

Nově získal Maple Bear trh Singapuru, kde společnost našla master-franchisanta. Proniknout chce i do zemí Evropy.
Čtvrtek
21.11.2013
Franchisový program vzdělávání Maple Bear míří do Evropy. Pochlubit se může světovým úspěchem.
 

Vzdělávání se stalo dobrou podnikatelskou příležitostí. I franchising zaznamenává růst v oblasti vzdělávacích konceptů. Ze zahraničí k nám zamířila kanadská společnost Maple Bear, která provozuje už 120 franchisových škol po celém světě. Maple Bear nabízí vzdělávací programy pro předškolní, základní a středoškolskou výuku. V Evropě zatím firma nepůsobí, expanzi zde ale chystá.

„Nedávno jsme se účastnili události Franchise Expo 2013, které se konalo v říjnu v Polsku. Na něm jsme se setkali s velmi perspektivními vlastníky škol, které zaujal náš kanadský program, franchisová spolupráce a náš globální úspěch,“ popisuje začátky na evropském kontinentu majitel franchisového konceptu Maple Bear Tyler Done s tím, že firma by se ráda zaměřila na střední a východní Evropu, kde by ráda přinesla unikátní prvky do jejich školních systémů.

Děti učí po celém světě

Zájem o franchisovou licenci postupně přichází i z našich končin. „Pokračujeme v jednání s podnikateli a jsme rádi, že u nich zájem o naši franchisu nadále trvá. Zájemci by rádi školu rozšířili do Prahy a Brna,“ dodává Tyler Done. Ke komunikaci přispěl i březnový Franchise meeting point, který se konal v Brně.

Ve světě se Maple Bear dokázal prosadit. Děti vzdělává už v Číně, Vietnamu, Jižní Korey či Brazílii. Nově získal master-franchisanta pro rozšíření programů v Singapuru a pro rok 2014 plánuje vstoupit na trhy Spojených arabských emirátů a Spojených států amerických.