Franchisantky Fitmami jsou převážně ženy na mateřské dovolené, které přímo i cvičí s ostatními maminkami.
Čtvrtek
28.11.2013
Franchisový koncept Fitmami umožňuje maminkám sportovat i bez hlídání. Nachází se už na 60 místech republiky.
 

Sport v mateřství může být pro mnohé ženy oříškem, protože se musí neustále starat o své potomky. Tento problém ale řeší koncept Fitmami, který spojuje příjemné s užitečným. Speciální fitness program umožňuje maminkám cvičit rovnou s dětmi. Stačí vzít kočárek a vyrazit ven. Fitmami se zaměřuje také na outdoorové cvičení pro těhotné ženy. A tento koncept pomáhají rozvíjet i franchisanti, respektive franchisantky.

Franchisový systém Fitmami funguje prostřednictvím sítě jednotlivých cvičitelek na 60 místech v Česku. „Franchisovým partnerem se může stát kdokoliv, kdo má vztah ke sportu, nebojí se podnikat a je ochoten se dál vzdělávat,“ říká zakladatelka projektu Fitmami Pavla Maříková s tím, že téměř 100 % cvičitelek ve Fitmami jsou matky na mateřské dovolené. Několik franchisantek cvičí i na Slovensku.

„Při cvičení kombinujeme aerobní a posilovací bloky. Trénink je vhodný pro formování postavy a hubnutí,“ vysvětluje Pavla Maříková s tím, že při cvičení se využívají i pomůcky, kterým je i kočárek, a samostatný terén. Celá lekce není určena jen pro matky, které dříve často sportovali, ale také pro začátečnice.

V případě zájmu kontaktujte Redakci franchisingu.