Letos otevřela společnost SmartLife 2 obchody LEGO wear. První z nich v Letňanech v Praze a druhou v galerii Šantovka v Olomouci (na obrázku).
pondělí
02.12.2013
V říjnu společnost SmartLife otevřela franchisový obchod LEGO wear v Galerii Šantovka.
 

Rodiče mohou svým dětem vybírat oblečení v nově otevřeném obchodě LEGO wear v galerii Šantovka v Olomouci. Tato franchisová prodejna v hanácké metropoli byla otevřena v říjnu letošního roku a pyšní se rozlohou 62 m2. Otevření prodejny se plánovalo už od listopadu 2012.

Franchisovou licenci LEGO wear drží společnost SmartLife. Galerii Šantovka si vybrali její franchisoví partneři zejména pro její skvělou polohu přímo v centru. „Obchodní centrum se řadí mezi 10 největších center v ČR. Věříme, že v krátké době si prodejna získá věrné a spokojené zákazníky,“ dodává Jarmila Janíková, ředitelka divize LEGO wear SmartLife. Obchod LEGO wear se letos objevil ještě v Praze a tato pobočka se řadí s rozlohou 100 m2 mezi největší z LEGO wear prodejen na světě.

Společnost SmartLife spolupracuje i s dalšími prodejci, podařilo se jí získat další obchodní partnery jak ze strany kamenných, tak z oblasti internetových prodejen. Největší zájem zaznamenává společnost u zimní kolekce LEGO TEC. „Naopak hůře si lidé především na Moravě zvykají na řadu CHIMA, ale věříme, že si cestu k ní zákazníci brzy najdou,“ doplňuje Jarmila Janíková.