Amaryllis Beauty Point lze nalézt v Teplicích, Kroměříži a Uherském Hradišti. Amaryllis Beauty Mobile využívají franchisanti v Teplicích a Kroměříži.
Úterý
03.12.2013
Franchisová síť Amaryllis se rozrůstá, nové studio bylo otevřeno v Karlových Varech. Franchisantům nově garantuje zisk.
 

Kosmetická centra Amaryllis se dostávají do podvědomí zákazníků. Společnost Medi Health and Beauty, která drží franchisovou licenci, díky tomu pro franchisanty inovuje podmínky spolupráce. U tří typů spolupráce, které nabízí, garantuje franchisantům zisk. Kosmetické studio Amaryllis mohou vést ať už samostatné subjekty, či rovnou právnické osoby.

Franchisová licence Amaryllis Beauty Institut je určena pro kosmetická a estetická studia. „Tuto variantu nabízíme ve dvou řešeních. Franchisantovi můžeme zařídit veškeré procedury a přístroje, nebo si může vybavení vybrat,“ doplňuje Juraj Slovák z centra Amaryllis. Náklady spojené s pořízením vybavení se pohybují od 1,8 do 4 milionu korun. Pokud franchisant dodrží všechna pravidla a nedosáhne garantovaného zisku, firma Medi Health and Beauty jako franchisor podnikateli zaplatí jednorázovou náhradu v závislosti na typu spolupráce.

Poznávacím znamením studií Amaryllis Beauty Institut jsou zejména lékařský dohled, na kterém si společnost zakládá, a dermokosmetika Rejuve a Renlive. Salony mohou zákazníci navštívit v Praze, Českých Budějovicích, Karlových Varech a v Dunajské Strede na Slovensku. Společnost připravuje otevření dalších franchisových poboček v Brně a Plzni.

Zaběhnuté kosmetické firmy si mohou vybrat franchisovou spolupráci Amaryllis Beauty Point. „V takovém případě dodáme vybavení a přípravy přímo do salonů. A pokud podnikatelé nemají prostory, nevadí. V takovém případě nabízíme franchisu Amaryllis Beauty Mobile, kdy franchisant může pomocí našich přípravků ošetřovat klienty doma či na hotelových pokojích,“ přibližuje situaci Juraj Slovák. Pro tyto typy opět platí stejné podmínky jako u prvního případu. Investice jsou však nižší.

Více informací o Amaryllis najdete v katalogu franchis