Společnost INSIA působí mimo ČR a SR také v Polsku, Rumunsku, Maďarsku a Itálii.
Čtvrtek
05.12.2013
Franchisová síť INSIA chystá pro příští rok pro své franchisanty řadu novinek. Její strategický partner Marsh ve firmě posílil vliv.
 

Franchisová síť pojišťovacích makléřů INSIA ukazuje, že svou práci dělá dobře. Její strategický partner Marsh se rozhodl více podpořit její rozvoj, když zvýšil podíl ve firmě na 60 %. „Díky získání majoritního podílu budeme moci ještě více podpořit mezinárodní růst INSIA. Tento krok je další částí globální strategie Marsh v budování pozice na trhu pojištění malých a středních firem,“ komentuje událost Richard Radford, výkonný ředitel Marsh CEE.

Marsh a INSIA budou nadále fungovat v Česku a na Slovensku jako samostatné společnosti pod svými značkami. V dalších zemích bude INSIA rozvíjet svoji činnost pod značkou INSIA Europe. U nás a na Slovensku franchisová síť INSIA čítá více než 320 kanceláří s 1500 členy a zájemci o členství v síti se stále hlásí. „Chceme pokračovat v naší úspěšné činnosti. Pro naše členy chystáme nové projekty, které přinesou další přidanou hodnotu pro ně i jejich klienty,“ přibližuje plány generální ředitel INSIA Ivan Špirakus.

Programová řešení INSIA vedly i k úspěchu firmy v žebříčku Deloitte Technology Fast 50, který se věnuje úspěšným firmám v oblasti software. INSIA se zde umístila již 8.rokem s růstem tržeb o 262 %. Na začátku roku se franchisová síť obdržela také ocenění Ruban d´Honneur v soutěži European Business Awards.