Jazyková centra Orange Academy se nacházejí na 21 místech republiky, především na Moravě.
Pátek
10.01.2014
Praha sklidila u společnosti Orange Academy úspěch. Letos by ráda otevřela ještě jednu franchisu.
 

Za největší událost minulého roku považuje franchisová síť jazykových center Orange Academy otevření první franchisové školy v Praze. Pobočka byla otevřena v září a podle společnosti si získává vlastní klienty jak z řad občanů, tak z řad firemních zákazníků. „V současné době máme rozjednáno několik projektů, do kterých se pustíme během měsíce,“ komentuje stav ředitelka franchisového rozvoje Vendula Klemešová.

Pokud by Vendula Klemešová zhodnotila uplynulý rok, použila by pozitivní hodnocení. „Dařilo se našim vlastním i franchisovým centrům a jsme rádi, že se k nám stále vracejí nejen studenti, kteří již nějaký kurz absolvovali, ale také se hlásí studenti noví,“ dodává Vendula Klemešová. Hlavním cílem center Orange Academy, který si vytyčily na tento rok, je nadále si udržet poskytování kvalitních služeb. Firma se však nebrání dalšímu rozšiřování sítě o další franchisové pobočky. Letos by chtěla otevřít alespoň jednu.

Jazykové kurzy se potýkají především s výpadky výukových hodin, především v obdobích prázdnin či vánočních svátcích. V těchto časech, kdy studenti oddychují a nabírají nové síly na jazykové kurzy, však Orange Academy nezahálí, ať už poskytuje krátkodobé intenzivní kurzy pro aktivní studenty či se připravuje na další klasické období.