Per Wernersson přicházi do Electro Worldu ze švédské společnosti Elkjøp. V oblasti obchodu působí už 20 let.
Pátek
17.01.2014
Per Wernersson se stal novým generálním ředitelem firmy Electro World pro ČR a SR. Nahradí Jána Gažovského.
 

Prodejce elektroniky a elektrospotřebičů Electro World přivítal do svého vedení nového generálního ředitele. Nově bude řídit společnost v ČR a na Slovensku Per Wernersson, který ve funkci nahradí odcházejícího Jána Gažovského. Personální změna není jediná, kterou řetězec prošel. Loni dostaly všechny prodejny modernější vzhled. Byly otevřeny i 2 franchisové obchody.

Per Wernersson přicházi do Electro Worldu z funkce Change Director ve společnosti Elkjøp. Před příchodem do Elkjøpu pracoval v klíčových pozicích ve společnostech MediaMarkt a Statoil Retail ve Švédsku. Per se pohybuje ve světě obchodu již více než 20 let. „Mým hlavním cílem bude vybudovat silné zázemí značky v obou zemích a vytvořit takové podmínky, aby se Electro World stal dominantním hráčem na trhu," říká ke svému jmenování Per Wernersson.

V současné době se v síti prodejce elektroniky v ČR a na Slovensku nachází 27 obchodů. V loňském roce v květnu společnost Electro World také otevřela 2 franchisové obchody, konkrétně v Krnově a Jeseníku. U franchisového rozvoje chce firma nadále zůstat a vyjednává se zájemci, kteří by rádi pod značkou Electro World podnikali.