Restaurace KFC Blaník prošla rekonstrukcí a představila nový systém objednávek.
Pondělí
10.02.2014
Fastfoodový koncept KFC už u nás působí dvě dekády. Franchisanty však nehledá.
 

Americký franchisový koncept KFC oslavil v Česku své dvacetileté působení. Ač se v různých státech rozvíjí pomocí franchisy, u nás veškerý rozvoj zajišťuje společnost AmRest, která od majitele KFC odkoupila master-franchisovou licenci. Za dobu, co zde s rozvojem KFC začala, otevřela v republice 65 restaurací s rychlým občerstvením.

„V průběhu posledních dvou let jsme otevřeli 11 nových poboček pokrývajících zejména hlavní dálniční tahy a regionální města Prostějov, Chomutov a Opavu,“ říká Libor Hubík, provozní ředitel KFC a jednatel AmRest. Cílem pro firmu je soustředit se na drive-thru, zejména v Praze a okolí a v krajských městech. Společnost má v plánu v brzké době otevřít 2 restaurace, a to v Teplicích a drive-thru v Mostě. Strategií společnosti je zprovoznit 3 až 5 poboček ročně. O prodávání jednotlivých franchis společnost neuvažuje.

Letos v lednu byla zrekonstruována nejvytíženější restaurace KFC Blaník na Václavském náměstí v Praze, kde byl představen nový způsob objednávek a výdaje produktů. „Nový systém umožní především lepší organizaci prodeje. Většina nových a renovovaných restaurací bude vybavena tímto systémem,“ dodává Petr Novák, oblastní manažer KFC. Zaměřit se firma chce i na snídaňová menu, která testuje v Praze Dejvicích. Ty by se do roka měli rozšířit do dalších 10 restaurací.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014