Kofola sází na čerstvost

V ČR a SR se nachází 37 barů UGO. Letos by jich mělo být 50. Dopomoci by k tomu měla i akvizice poboček Mangaloo.
Pátek
07.02.2014
Franchisová síť UGO převezme fresh bary Mangaloo. Letos by UGO barů mělo být 50.
 

Společnost Kofola kupuje fresh bary firmy Mangaloo, která část svých poboček provozuje na základě franchisové licence. Prodejní místa se připojí k franchisové síti firmy UGO, kterou Kofola do svého portfolia začlenila v loňském roce.

Značku UGOVA čerstvá šťáva chce společnost Kofola nadále podporovat, dopomoci by tomu měla i akvizice Mangaloo barů. Díky nim posílí franchisová značka zejména v Praze, kde se nachází nejvíce poboček Mangaloo. Jak uvedl generální ředitel Jannis Samaras na Retail Summitu konající se 4. a 5. února, společnost UGO provozuje v Česku a na Slovensku v tuto chvíli 37 poboček a letošní cíl je zvýšit jejich počet na 50, a to včetně těch franchisových.

Síť fresh barů UGO přidala společnost Kofola do svého portfolia loni v březnu. Stala se jejím strategickým partnerem, kdy ve firmě získala 75% podíl. Společně s transakcí začala Kofola také prodávat čerstvé džusy UGO v plastových lahvičkách, které jsou ošetřeny tzv. paskalizací.


Populární na fóru

Prodej podniku - nápadu

Jukněte na www.gastroreality.cz tam můžete vaši nabídku inzerovat. Je to portál zaměřený na prodej gastrorealit

3 komentář(e)
posledni 04.09.2018
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

3 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

3 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014