Podnikatelské kluby Business for Breakfast čítají v České republice už více než 400 členů.
Úterý
11.02.2014
Franchisový koncept Business for Breakfast loni rozdělil master-licenci na českou a slovenskou. U nás působí už ve 12 městech.
 

Podnikatelské prostředí se u nás neustále mění. Svou úlohu na těchto změnách mají i newtworkingové kluby franchisového konceptu Business for Breakfast, které sdružují podnikatele už přes 4 roky. Během loňského roku se do klubů zapojilo kolem 100 členů, kteří se rozhodli na těchto setkáních hledat nové podnikatelské příležitosti. Celkově základna BforB čítá v Česku už přes 400 členů.

Podnikatelské kluby se nachází už po celé republice a členská základna se neustále rozrůstá. Franchisové pobočky už mohou podnikatelé navštívit ve 12 městech, zejména krajských. „Letos bychom se v Česku chtěli zaměřit především na hledání franchisantů v Českých Budějovicích a Středočeském kraji. Bude možnost získat i frachisu pro region části Prahy,“ říká majitelka master-franchisy pro ČR Kamila Zárychtová.

Nové způsoby setkání

Společnost díky úspěchu networkingových setkání inovuje i příležitosti, jak se mohou podnikatelské setkávat. Firma tak otevřela kluby čistě jen pro podnikatelky či odpolední setkání BforB. „Začínáme i s možností spolupráce s firmami, které si chtějí otevřít jeden klub jako marketingovou strategii pro svůj podnik,“ dodává Kamila Zárychtová. Roste i návštěvnost jednotlivých setkání. „Například v pražských klubech se mohli podnikatelé osobně seznámit s 550 podnikateli,“ přibližuje chod Kamila Zárychtová.

Podnikatelka Kamila Zárychtová držela master-franchisovou licenci nejen pro Česko, ale také pro Slovensko. Tu se rozhodla loni prodat. „V září jsem odprodala slovenskou master-licenci a nyní v každém státě funguje samostatná master franchisa, což je lepší a efektivnější na podporu jednotlivých franchisantů,“ uzavírá Kamila Zárychtová.